top of page

Byen og campus

Velkommen som ny student til Trondheim by! Det sies at Trondheim er Norges beste studentby og med god grunn! Her bor det rundt 35 000 studenter fra Norge og verden, og vi utgjør nesten 20 prosent av byens befolkning. Trondheim har et levende studentmiljø og hvis man ønsker å engasjere seg er mulighetene mange!

I selve byen er Studentersamfundet et sentralt sted for mange studenter! Det er en organisasjon for studenter som drives av studentene, for studentene. Det ikoniske røde bygget huser mange konserter, kulturarrangementer, barer, en cafe og en restaurant. Det er gjerne her man kommer for en kveld på byen, for quiz i ukedagene, for debatter, og for å ta seg en prat over en øl eller to. Her er det med andre ord noe for alle! Sjekk ut Samfundet.no for mer info.

Gløshaugen er NTNUs campus hvor arkitektstudentene holder til, sammen med nesten 20 000 andre studenter. Undervisning og arbeid foregår for det meste i Sentralbygget, eller "Stripa" som man kaller det. På Stripa finner man kantine (Hangaren), kiosk (Rapido), cafe (Cafesito) og bokhandel (Akademika). Her finner du også kontoret vårt, i andre etasje, rett ovenfor Akademika.

Sist men ikke minst må du gjøre deg kjent med Skiboli, for der kommer du til å tilbringe mye tid!

nyitrondheimoversikt.png
novicekommandeur 2.png

Lurer du på noe?

Ta kontakt med faddersjefen!

Partap Singh Pannu

Resten av styret finner du her

Collegiet

bottom of page