top of page

tir. 24. okt.

|

Norconsult kontoret

Eksklusiv Bedriftspresentasjon med Norconsult

Vår hovedsamarbeidspartner Norconsult ønsker å invitere deg som 4. eller 5.klassing på Arkitektur til deres kontor på Lerkendal tirsdag 24.oktober. Norconsult stiller med et team med arkitekter som blir med oss gjennom hele kvelden.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Eksklusiv Bedriftspresentasjon med Norconsult
Eksklusiv Bedriftspresentasjon med Norconsult

Tid og sted

24. okt. 2023, 16:30

Norconsult kontoret, Klæbuveien 127B, 7031 Trondheim, Norge

Gjester

Om arrangementet

Vi møtes på Norconsultkontoret 16:30 og starter med servering av deilig mat fra Hegstad og Blakstad. Deretter deles vi opp for omvisning på kontoret, presentasjoner fra arkitektene og en caseoppgave. Det vil presenteres hvordan hverdagen til en arkitekt i et tverrfaglig miljø skiller seg fra andre arkitektkontorer, samt innblikk i noen spennende prosjekter. Det arrangeres en konkurranse med caseoppgave knyttet til et svært aktuelt og relevant prosjekt Norconsult har inne om dagen.

Påmeldingen til arrangementet åpner onsdag 18.10 kl 12:00.

Meld deg på innen fredag 20.10 for å bli med i matbestillingen.  Påmeldingsreglement: Påmeldingen er bindende, det vil ikke organiseres venteliste til dette arrangementet, du må derfor finne noen til å erstatte plassen din dersom du ikke kan delta. Avmeldinger før fredag 20.10 bes sendes til bedriftskontakt@broderskabet.no.

Teamet med arkitekter Norconsult stiller med på arrangementet er: Michelle S. Wright, nasjonal leder for Arkitektur i Norconsult (også styreleder i Arkitektbedriftene) Siril Betten, gruppeleder Arkitekt Nils Petter Botten, avdelingsleder Plan og Arkitektur Emma Liljefjell, gruppeleder Arkitekt En senior arkitekt, fagleder Undervisning og oppvekst + flere nyutdannede tilskudd til teamet Connect og Norconsult ser fram til å ta dere i mot på tirsdag! Vi sees.

Dele dette arrangementet

bottom of page