top of page

Novicekommandeur

Partap Singh Pannu

Som faddersjef har man ansvar for å ta i mot de nye studentene på best mulig måte. Dette innebærer mye planlegging av fester, edru-arrangement og annet sprell. Det er viktig at opplegget skal inkludere flest mulig studenter og det er derfor viktig med en baktanke ved alle arrangement i fadderuka.


Som faddersjef vil man lære seg erfaringer som er viktige senere i livet. En arbeidsplass trenger folk med gode sammarbeidsegenskaper, organiseringsferdigheter og leder-evner. Dette vil man absolutt lære seg som faddersjef.


Man samler sammen et fadderstyre som hjelper faddersjefen med å planlegge de to ukene. Fadderstyre er en sosial undergruppe i Broderskabet. Det er hyggelige møter med planlegging av arrangement, samt at vi finner på sosiale ting som både flere middager og vors<3 I tillegg får man oppleve noe av det mest spesielle NTNU har å by på - nemlig linjeforeningene. Når man drar på ulike ball blir man kjent med nye folk, rare og morsomme tradisjoner for linjeforeningene. Både himmelseng og lambo vil bli kjente begrep. 


Å være faddersjef beriker studiehverdagen din både sosialt og erfaringsmessig. Det anbefales på det sterkeste

novicekommandeur 3.png
bottom of page