top of page

Arkitekturdagen

I år planlegger vi igjen en karrieredag for arkitektstudenter i Trondheim. Vi ønsker å samle studenter og bedrifter til en felles arena hvor studenter kan bli bedre kjent med næringslivet, og bedrifter kan høste erfaringer fra hverandre. Vi lager et dagsprogram med mye bra faglig innhold, blant annet debatt, relevante foredrag og et strandområder hvor bedriftene og studentene vil mingle.

 

Komitéen består av en engasjert og sosial gjeng som planlegger det hele. Vi har leder, nestleder, økonomiansvarlig, bedriftsansvarlig, SoMeansvarlig, bookingansvarlig, sponsansvarlig og sekretær. Vi tar i tillegg opp noen frivillige utenfor det vanlige undergruppeopptaket.

 

Som bedrift på karrieredagen får man møte de klokeste hodene arkitekturstudiet i Trondheim har å by på. Standområdet legger til rette for en god rekrutteringsarena der bedriften kan finne sin neste praktikant eller sommeransatt, og å . Vi syns det er svært viktig å vise frem hvor mangfoldig arkitektbransjen er og vil derfor ha en god miks av store, mellomstore og bittesmå kontorer.

 

Er din bedrift interessert, men ikke i kontakt med oss enda? Ta gjerne kontakt via. denne mailadressen:

Lurer du på noe?

Ta kontakt med lederen av Connect!

Siril Søvik Mørkved

Resten av styret finner du her

Collegiet

bottom of page