top of page

Tidsskriftet A

Er du glad i å skrive, ta bilder eller lage illustrasjoner? Vi i redaksjonen søker kreative sjeler som vil være med å forme semesterets feteste produksjon, nemlig Tidsskriftet A. Magasinet er et lavterskel magasin bestående av både uformelle og seriøse saker, med alt fra intervjuer og debattinnlegg til dikt, fotoserier og alt imellom. Vi er en variert gjeng hvor det er plass til de fleste temaer, og du trenger absolutt ikke å kun skrive om arkitektur

 

Det produseres en utgave i semesteret, som gis ut rett før eksamensperioden, slik at våre medstudenter har noe hyggelig å kose seg med i en ellers mørk tid. Vi møtes omtrent en gang i uken for å diskutere saker og aktuelle temaer, i tillegg skjer det mye sosialt!

 

Et verv i redaksjonen er en gyllen mulighet til å få din kreativitet på trykk, og du kan få hjelp til å lære deg mer om foto, illustrasjoner og skriving. Dersom dette kan høres ut som det er noe for deg, kjører vi en opptaksperiode fremover, hvor søkere blir invitert til et hyggelig intervju. Ikke nøl med å søke!

 

Lyst til å lese tidsskriftet?

bottom of page