top of page

Terningkast

Terningkast er en av de nyere undergruppene til Broderskabet, og ble opprettet før jul. Vi er en spillgruppe med varierende konkurranseinnstinkt og driver med brettspill, videospill og rollespill (Dungeons & Dragons). 

Spillgruppen har ansvaret for alle linjeforeningens brett- og kortspill og arrangerer spillkvelder som er åpne for alle linjeforeningens medlemmer. Vi låner også ut brettspill. Ta kontakt hvis du ønsker å låne med deg spill for å bonde med gruppen på sal eller imponere vennegjengen på en spillkveld!

Et stort fokus for Terningkast er Dungeons & Dragons, et rollespill som krever litt organisering. Gruppen spiller omtrent annenhver uke, og rollespillkveldene er åpne for alle medlemmer. Dersom du ønsker å bli med, men ikke har noen erfaring med rollespill er det ingen grunn til panikk; vi arrangerer introkurs i begynnelsen av hvert semester. Og skulle du ikke få med deg introkurset er det bare å ta kontakt, så skal vi sørge for å sette opp et nytt! 

Styret i Terningkast deltar jevnlig på forskjellige pubquizer i Trondheim og vil gjerne få til et eget quizlag (eller flere), slik at vi kan bevise en gang for alle at vi arkitektstudenter kan mest! Dersom du ønsker å delta på quiz eller lede et quizlag er det bare å sende en mail til oss eller skrive et innlegg i facebook-gruppen!

I løpet av semesteret ønsker vi også å få til et variert spekter av arrangementer som quiz, brettspillkveld, D&D-kampanje, maling av miniatyrfigurer, LAN, sjakk- og mariokart-turnering. 

Alle som ønsker å bli medlem er hjertelig velkommen til å bli med i facebook-gruppen vår: “Spillgruppen Terningkast”. Eller man kan bare møte opp på arrangementene våre.

Har du forslag til spill eller utstyr vi kan kjøpe inn eller arrangementer vi kan ha? Send en mail.

IMG_3553.HEIC
bottom of page