top of page

Terningkast

Terningkast er en ung undergruppene til Broderskabet, og ble opprettet høsten 2022. Vi er en spillgruppe med varierende konkurranseinstinkt og driver med brettspill, videospill og rollespill (Dungeons and Dragons).

Spillgruppen har ansvaret for alle linjeforeningens brett- og kortspill og arrangerer spillekvelder som er åpne for alle linjeforeningens medlemmer. Vi låner også ut brettspill. Ta kontakt hvis du ønsker å låne med deg spill for å bonde med gruppen på sal eller imponere vennegjengen på en spillekveld!

 

Vi arrangerer ulike aktiviteter, men, et stort fokus for Terningkast er Dungeons & Dragons, et rollespill som krever litt organisering. Gruppen spiller omtrent annenhver uke, og rollespillkveldene er åpne for alle medlemmer. Dersom du ønsker å bli med, men ikke har noen erfaring med rollespill er det ingen grunn til panikk; vi arrangerer introkurs i begynnelsen av hvert semester. Og skulle du ikke få med deg introkurset er det bare å ta kontakt, så skal vi sørge for å sette opp et nytt! 

Styret i Terningkast deltar jevnlig på forskjellige pubquizer i Trondheim og vil gjerne få til et eget quizlag (eller flere), slik at vi kan bevise en gang for alle at vi arkitektstudenter kan mest! Dersom du ønsker å delta på quiz eller lede et quizlag er det bare å sende en mail til oss eller kontakte oss på våre sosiale medier (nevnes nedenfor)!

 

Andre aktiviteter har vært DnD kampanjer, quiz, brettspillkveld, en Murder Mystery kveld og maling av miniatyrfigurer. Dette semesteret planlegger vi å en Mario kart turnering, en filmkveld og andre gøyale aktiviteter!

 

Vi tar ikke opp medlemmer til styret vårt i denne omgang, men alle medlemmer i Broderskabet er velkomne til å bli med i facebook-gruppen vår ‘’Spillgruppen Terningkast’’. Følg oss der eller på Instagram terningkast.broderskabet, der poster vi mange spennende ting! Har di noen forslag til spill eller utstyr vi kan kjøpe inn eller arrangementer vi kan ha? Send oss gjerne en mail!

IMG_3553.HEIC
bottom of page