top of page

Connect

Connect planlegger og arrangerer bedriftspresentasjoner for Broderskabets medlemmer. Vi fungerer som koblingen mellom arkitektstudenter og næringslivet. Vårt mål er å gjøre flest mulig studenter bedre kjent med bedrifter de kan jobbe for etter endt studie. 

Vi har bedriftspresentasjoner og andre faglige arrangementer 1-2 ganger i måneden. Eksempelvis har vi arrangert kurs, workshop, debatt og temaforedrag. Vi møtes til komitémøte en gang i uka. Her snakker vi om fremdrift, planlegger kommende arrangementer, fordeler oppgaver, mailer med bedrifter, har ideworkshops, øl, middag, hytteturer og kos.

Er du interessert i et verv der du kan bli bedre kjent med potensielle fremtidige arbeidsgivere, skaffe deg kontakter og nettverk, et godt cv-verv, være en den av en engasjert, sosial og koselig gjeng så er Connect gruppa for deg!

Connect tar opp faste komitémedlemmer som møtes hver uke og arrangerer, men alle kan delta på våre arrangementer. Arbeidsmengden varierer, men bestemmes av engasjementet til gruppa og hvor mange arrangementer vi ønsker å ha.

Komitemedlemmene får fordelt noen ansvarsområder som vi blir enig om etter ønsker. Noen ansvarsområder kan være markedsføring/bedriftsrelatert pr, fag-arrangement, bedriftspresentasjon/kontaktansvarlig. Alle vil jobbe litt med alt.

Vi har opptak.

370902507_1330922324188712_5773584203639882941_n.jpg

Lurer du på noe?

Ta kontakt med lederen av Connect!

Lars Lindøe Apeland

Resten av styret finner du her

Collegiet

bottom of page