top of page

Arkitekthjelpen

Vi er en undergruppe av Broderskabet som tar for oss private arkitektoppdrag for vi synes arkitektur er gøy! Arkitekthjelpen fungerer som et lite studentkontor som tilbyr skisseforslag og rådgivning til klienter.

Vi møtes en gang hver uke. Vi arrangerer workshopper på Skiboli der vi tegner på ulike prosjekter og et par vors i løpet av semesteret.

 

Vi lyser ut stillinger til Arkitekthjelpens styre og ønsker i tillegg å ta opp medlemmer for studenter som er interesserte i å bli med på prosjekt-workshops på Skiboli! Roller i styret er leder, nestleder, økonomiansvarlig, some-ansvarlig, workshop-ansvarlig og sekretær. 

 

Å være en del av Arkitekthjelpens styre er litt arbeidsomt, men er til gjengjeld både veldig gøy og gir kjempegod erfaring. Hvis du er initiativrik og ønsker erfaringer rundt hvordan vi kan jobbe som arkitekter er dette et verv for deg! :) Dette er noe som kan settes på CV-en til når man skal søke jobb.

 

Kom på Generalforsamling onsdag 20. september! Her vil vi snakke om Arkitekthjelpen 23/24, ta opp nytt styre og diskutere hvordan vi arkitektstudenter kan ta initiativ. 

Vi vil kommunisere klokkeslett og sted nærmere på våre sosiale kanaler:

Instagram og Facebook

 

Hvis du lurer på noe - send oss en melding på facebook.

bottom of page